10 jul 2010

internet

Beste lezers,

Het internet is geregeld, hout vasthouden, en ikzelf geraak meer en meer geacclimatiseerd aan het weer en het werk. De eerste weken waren een beetje mager wat berichtgeving betreft, dat geef ik graag toe.

Toch is dat hier vaak de realiteit. In dit land zou je ver vooruit moeten kunnen plannen, maar de situaties laten dit vaak niet toe. Ik zal vanaf volgende week iets meer berichten proberen te plaatsen. Ik zeg proberen want in grote hitten iets schrijven is vaak een helse taak.

Foto's zijn zeker nog op komst, dit zal terug te vinden zijn onder het item: 'bezoek Haïti en haar...' Dinsdag vertrekken we voor drie dagen naar Pòtoprens, de letterlijk en figuurlijk, gebroken hoofdstad. Verslag krijgt u hierover waarschijnlijk het weekend daarop volgend.

Ondertussen vele groeten vanuit Akil Samdi

Kelvin 18 juli 2010

1 opmerking:

Manuella D'Hondt zei

Beste Kelvin,

Vanuit een broeierig warm en af en toe door zware onweders afgekoeld Stekene lees ik geregeld je blog.
De wegen, de nutsvoorzieningen, de douane, de vertragingsmaneuvers, maar evenzeer het enthousiasme, de warmte en de levensvreugde van de mensen... het doet me allemaal zo hard denken aan de tijd dat ik met Broederlijk Delen in Brazilië was (nu al zo lang geleden).
Ik wens je alvast een heel goed verblijf daar bij Jeanine en co... hopelijk kan je daar veel goeds doen.
Groetjes,
Manuella